KATEGORIER

FAQFAQ

Hyppigt stillede spørgsmål

Evohome Wifi

 

Er du i tvivl om hvordan et af vores produkter virker eller har du andre spørgsmål så kontakt os på info@homexpert.dk

 

Køb via distributør AutomatikCentret ApS

 

GENERELT:   

 

Kan evohome Wi-Fi styre et ventilationsanlæg?

Nej, evohome er beregnet til vandbåren varme og el.varme

 

Kan jeg betjene evohome Wi-Fi via en PC?

Nej. Evohome Wi-Fi kan fjernstyres via Apple eller Android mobile enheder

  

Kan den elektroniske radiatortermostat HR92 anvendes til en håndklædevarmer i badeværelset hvis der er høj luftfugtighed?

For HR92 gælder følgender:

Driftstemperatur: 0 – 50 °C

Fugtighet: 10 – 90% RH kondensfrit

Ligeledes, vær forsiktig, undgå fugt og direkte vandstænkt.

Hvor mange temperaturændringer kan man foretage i tidsprogrammet pr. døgn?

evohome tillader op til 6 ændringer af temperatur pr. døgn pr. rum/zone. Minimumstemperatur som kan indstilles er 5°C.

 

Jeg skal fraflytte min bolig, kan jeg tage mit evohome system med?

Ja, udstyret kan afmonteres og tages med til din nye bolig.

 

Jeg har flere radiatorer i et rum, hvordan kan jeg styre samtlige radiatorer?

Hvis du har flere radiatorer i et rum, så behøver du en elektronisk radiatotermostat HR92 på hver enkelt radiator, men når du trådløst forbinder den første HR92 til ett rum, vil den også fungere som rumføler for dette rum, (eller du kan forbinde en T87RF som rumføler). De andre HR92 i samme rum vil kun fungere som en aktuator for varmeregulering på radiatorene.

 

Passer evohome til min bolig?

evohome er skræddersyet til vandbårne varmeanlæg med radiatorer og/eller gulvvarme. Hvis ønskeligt kan systemet normalt også kunne overstyre din kedel. evohome kan styre op til 12 rum/zoner samt en VV beholder. evohome kan også styre panel/konvektorer og elektrisk gulvvarme, men hertil skal der anvendes BDR91 relæbokse som styrer hver varrmekilde. Disse skal installeres af en autorisert installatør.

 

Mine radiatorer er indbygget, kan jeg stadig anvende evohome?

Ja, du kan stadig anvende en HR92 på radiatoren, men den vil i givet fald kun virke som en ren aktuator og du skal ydermere anvende en T87RF som rumtemperaturføler pr. rum/zone.

 

Hvilke funktioner på termostaten kan jeg styre med Total Connect Comfort Intl mobil app?

Vi anbefaler at du downloader Honeywell Total Connect Comfort Intl appen på din mobil eller tablet. Appen er gratis og giver dig fuld kontrol over dit varmesystem. Blandt andet kan du afprøve alle funktioner på de forskellige termostater i demomodus.

 

Hvad sker der med termostat indstillingerne ved strømafbrydelse?

Hvis strømmen afbrydes vil backupbatteriet i evohome centralenheden sørge for at indstillingerne bliver genoprettet når strømmen kommer tilbage.

 

Hvad er optimal start og optimal stop?

Mange gamle varmeanlæg kræver at du må gætte på hvilket klokkeslet varmen skal aktiveres, for at opnå den ønskede komforttemperatur på et bestemt tidspunkt. For eksempel når du står op om morgenen. Dette er uhensigtsmæssigt og kræver at du må justere det manuelt iht. skiftende udetemperaturer.

Honeywell optimal start teknologi gør det muligt at indstille en ønsket temperatur til et bestemt tidspunkt, og evohome udregner selv hvornår den skal begynde opvarmningen for at opnå den ønskede temperatur på det givne tidspunkt. evohome lærer hvordan din bolig opvarmes og nedkøles. Så når du ønsker 21C kl 07.00 om morgenen, så vil evohome sørge for at denne temperatur er opnået på dette tidspunkt. evohome kalkulerer hele tiden, så hvis det som udgangspunkt er køligere udenfor, så beregner evohome hvor meget tidligere den må tilslutte varmen. Dette sikrer optimal komfort.

Honeywell optimal stop teknologi har den samme "fuzzy logic" for at give besparelser ved sænkning af en ønsket temperatur. Som eksempel har du indstillet en temperatursænkning fra 21C til 18C fra kl. 23.00 om aftenen. Traditionelle systemer vil fortsætte med at opvarme boligen efter dette tidspunkt. evohome har derimod lært hvordan temperaturen ændrer sig i boligen og slår varmen fra tidligere således at restvarmen i varmesystemet bliver optimalt udnyttet. Dette sparer dig for energi.

 

Hvor kan jeg finde mere info eller få svar på andre spørsmål som jeg måtte have?

Besøg www.fitathermostat.com og find ud af mere omkring opvarmning af boliger. Her kan du finde meget nyttig information.

 

Evohome centralenheden kan anvendes i op til to timer når den ikke er placeret i bord-/vægladeren.

Hvis den tages ud af laderen, vil den begynde at bippe efter ca. 20 minutter for at påminde brugeren om at den snart skal sættes tilbage i laderen. Den skal altid have tilgang til hoved strømforsyning, da evohome centralenheden er hjertet i systemet. Den trådløse kommunikation mellem sensorer og aktuatorer går altid via evohome centralenheden.

 

Vil termostatene fortsat virke hvis jeg mister internettforbindelsen?

Ja. evohome vil fortsætte med at regulere iht. tidsprogrammerne som er lagret i dens hukommelse. Men du vil ikke være i stand til at fjernstyre varmesystemet før internetforbindelsen er genoprettet.

 

Vil HR92 passe på mine eksisterende radiatorventiler?

HR92 vil passe på de fleste raidatorventiler med M30 x 1.5mm. gevind/tilslutning. Der medfølger også en adapter som kan anvendes hvis du har en Danfoss RA-N radiatorventil. Honeywell kan også levere adaptere til ældre typer af Danfoss radiatorventiler som RAVL o.lign.

 

Er du i tvivl om hvordan et af vores produkter virker eller har du andre spørgsmål så kontakt os på info@homexpert.dk