KATEGORIER
Green_image

Energieffektivitet i dit hjem 

 

En enorm mængde energi bruges til at opvarme boliger. Meget af energien går enten til spilde eller anvendes ineffektivt. Varmestyringer bidrager til at reducere spild, reducere efterspørgslen og spare på energiforbruget.

 

Der er to former for boligopvarmning og varmt vand systemer - den slags, som du styrer, og den slags, der styrer dig. Med et programmerbart system, kan du beslutte, hvornår varmen er tændt, hvor varmt det er, og hvilke rum du ønsker at opvarme. Du vil også kunne have alt det varme brugsvand, du har brug for, når du ønsker det.

 

Et mere kontrollerbar systemet kan gøre en reel forskel for din pengepung og potentielt beskære din varmeregningen med op til 40%.

 

Miljøet er alles ansvar - og mange forsøger at reducere CO2-udledningen fra vores hjem ved f.eks. at bruge lavenergipærer eller slukke vores TV. Men vidste du, at omkring 84% af din boligs CO2-udledning kommer fra opvarmning og varmt brugsvand? Det er derfor, at investeringer i en mere effektiv, mere kontrollerbar styring af din varmekilde er den mest miljømæssigt ansvarlige ting du kan gøre for dit hjem.

 

Faktisk vil installering af varmestyring sammen med en ny kedel spare et gennemsnitlige hus 1,7 tons CO2 om året. Det svarer til aldrig at bruge en pære igen. Faktisk vil montering af en god varmestyring til dit eksisterende system have stor effekt, uden de store udgifter til kedel udskiftning.

 

homexpert ™ by Honeywell har en række varmestyringer, der er specifikt designet med forbrugeren i tankerne. Let at installere og let at bruge - disse produkter har et stort udvalg af funktioner, der vil tillade dig at styre din varme mere effektivt og spare dig energi og penge.